HISTORIA
Una passió familiar
La il·lusió per crear unes cerveses úniques i de qualitat
HOBAC ve al món de la mà d’Illa Cervesers, un projecte nascut d’una passió comú: l’amor per la bona cervesa. El desig de crear cerveses originals que siguin per elles mateixes experiències úniques per al paladar.
Dedicant una part del temps a provar noves cerveses i l’altra imaginar i cuinar noves receptes. Pensant que no hi ha res millor que poder dedicar-se a un ofici que a la vegada faci gaudir als altres.
Una cervesa unida al seu entorn
El municipi de Santa Maria de Martorelles
Una localitat amb una llarga història així com envoltada d’una vasta extensió natural. Situada a l’interior del Parc de la Serralada Litoral. La nostra cervesa es lliga a aquest municipi tant per l’espectacular paratge com per l’òptima qualitat de l’aigua. Alhora que procurem sempre utilitzar en els nostres processos productes de proximitat.
Les nostres cerveses
SANTAMARIA La nostra Pale Ale
SANTAMARIA
Entre una belga i una americana d’alta fermentació. És una cervesa senzilla i fàcil de beure. El malt pale i el llúpol lleuger i afruitat creen un equilibri de sabor agradable, amb una espuma poc abundant i cremosa.
GRAU ALCOHÒLIC: 4,5%
AMARGOR: 34 IBU
BALANÇ: 0,65 lleugerament amarga
INGREDIENTS: Aigua, malt d’ordi (Pale Ale), llúpol (Cascade), llevat
EXTRACTE SEC PRIMITIU: 13˚ OG
COLOR: 11 EBC
TEMPS DE GUARDA: 2 setmanes
SANTAMARIA ESPECIAL CASCADE
Més seca en boca i amarga que la Santamaria. Accentuem el gust del llúpol per als amants del Cascade.
GRAU ALCOHÒLIC: 4,4%
AMARGOR: 36 IBU
BALANÇ D’AMARGOR: 0,75 amarga
INGREDIENTS: Aigua, malt d’ordi (Pale Ale), ordi cru, llúpol (Cascade), llevat
EXTRACTE SEC PRIMITIU: 12,5˚ OG
COLOR: 11 EBC
TEMPS DE GUARDA: 2 setmanes
SANTAMARIA ESPECIAL AMARILLO
Seguint l’estela de la saga Santamaria, l’Especial Amarillo fa seu el sabor d’aquest llúpol, evitant l’astringència però maximitzant el gust i l’aroma del llúpol, apropant-la perillosament a
una IPA.
GRAU ALCOHÒLIC: 4,8% – 5%
AMARGOR: 35 IBU
BALANÇ D’AMARGOR: 0,68 lleugerament amarga
INGREDIENTS: Aigua, malt d’ordi (Pale Ale), llúpol (Amarillo) i llevat
EXTRACTE SEC PRIMITIU: 13˚ OG
COLOR: 11 EBC
TEMPS DE GUARDA: 2 setmanes
BRUMA La American IPA
BRUMA
És una cervesa d’entre temps amb un predomini del llúpol, seca, amarga, amb una nota lleugerament especiada i una aroma intens amb un caràcter cítric i floral.
GRAU ALCOHÒLIC: 5,8%
AMARGOR: 60 IBU
BALANÇ D’AMARGOR: 1,1 amarga
INGREDIENTS: Aigua, malt d’ordi (Pale Ale, Cara Ruby), ordi cru, llúpol (Columbus, Cascade) i llevat
EXTRACTE SEC PRIMITIU: 15˚ OG
COLOR: 20 EBC
TEMPS DE GUARDA: 2 setmanes
BASTARDA Una IPA molt fresca
BASTARDA
Cervesa amarga d’estil IPA, de graduació mitjana, llupulitzada i d’escuma persistent. Els llúpols Amarillo i Cascade li donen un sabor afruitat amb final sec, i el dryhopping li confereix un aroma fresc i envoltant a llúpol, propi d’aquest estil de cervesa.
GRAU ALCOHÒLIC: 6 %
AMARGOR: 61 IBU
BALANÇ D’AMARGOR: 0,99 amarga
INGREDIENTS: Aigua, malt d’ordi (Pale Ale), llúpol (Columbus, Chinook, Amarillo, Cascade) i llevat
EXTRACTE SEC PRIMITIU: 14,6˚ OG
COLOR: 12 EBC
TEMPS DE GUARDA: 2 setmanes
BASTARDA Una IPA molt fresca
BASTARD RED BARON
La Bastard Red Baron és un homenatge a les grans dobles IPAs que van començar a fer-se a l’inici de la cervesa artesana al nostre país. D’un color ambre profund, i escuma cremosa i consistent. En nas predominen les notes florals i cítriques, amb reminiscències herbals. Al tastar-la es pot notar com se succeeixen en cascada tots els sabors dels diferents llúpols, donant una sensació de plenitud a la boca. Una doble IPA transversal que agradarà a tots.
GRAU ALCOHÒLIC: 8 %
AMARGOR: 108 IBU
BALANÇ D’AMARGOR: 1,8 amarga
INGREDIENTS: Aigua, malt d’ordi (Pale Ale, Crystal), llúpol (Columbus, Cascade, Chinook, Mosaic, Amarillo, Magnum, Tettnager) i llevat
EXTRACTE SEC PRIMITIU: 17,5˚ OG
COLOR: 19,69 EBC
TEMPS DE GUARDA: 2 setmanes
DONYA CODONYA La IPA de codony
DONYA CODONYA
Quan ve la tardor arriba Donya Codonya, d’un color ataronjat amb tocs ambarins, espumosa i bombollejant. Els aromes fruitals del llúpols combinen amb el sabor a fruita. En boca contrasta l’amargor sec apagat pel sabor a codony. Una boníssima IPA de temporada.
GRAU ALCOHÒLIC: 6,5 %
AMARGOR: 65 IBU
BALANÇ D’AMARGOR: 0,9 amarga
INGREDIENTS: Aigua, malt d’ordi (Pilsner, Munich), llúpol(Chinook, Columbus), llevat
EXTRACTE SEC PRIMITIU: 16˚ OG
COLOR: 15 EBC
TEMPS DE GUARDA: 2 setmanes
SINISTRA La strong ale
SINISTRA
Parent de les Strong Ale angleses. De carbonatació suau, complexa en aromes, d’aspecte tèrbola i amb cos, amb sofisticats aromes torrefactes que recorden al cafè i un interessant final licorós. La unió de gustos i aromes la fan ideal con a cervesa de sobretaula.
GRAU ALCOHÒLIC: 7 %
AMARGOR: 55 IBU
INGREDIENTS: Aigua, malt d’ordi (Pale Ale, Crystal), llúpol (Chinook), aromes i llevat
EXTRACTE SEC PRIMITIU: 16˚ OG
COLOR: 30 EBC
TEMPS DE GUARDA: 4 setmanes
MEMENTO MORI Gaudint l’obscuritat
MEMENTO MORI
‘Recorda que moriràs’, diu l’adagi llatí. I què millor que passar el temps que vius amb una cervesa negra a les mans. La Memento Mori es una Dark Ale amb el nostre toc propi. Notarem aromes a cafè, regalèssia i xocolata amarga. De carbonatació moderada que permet notar la secor del malt i una lleugera astringència.
GRAU ALCOHÒLIC: 6 %
AMARGOR: 62 IBU
BALANÇ D’AMARGOR: 0,97 amarga
INGREDIENTS: Aigua, malt d’ordi (Pilsner, Cara Ruby, Biscuit, Crystal, Roasted Barley), llúpol (Columbus, East Kent Golding) i llevat.
EXTRACTE SEC PRIMITIU: 15,9˚ OG
COLOR: 98 EBC
TEMPS DE GUARDA: 5 setmanes
MEMENTO MORI
BANANA TIME
El primer que ens crida l’atenció és el seu color coure rogenc i l’olor especiada i suau, molt agradable. Sabors exòtics i especiats, amb final sec amb un toc a banana. Gust de caramel i dolça en boca. Una cervesa per degustar.
GRAU ALCOHÒLIC: 5,5 %
AMARGOR: 25 IBU
INGREDIENTS: Aigua, malt d’ordi (Pilsner, Ruby, Biscuit, Crystal, Roasted), llúpol (Chinook, East Kend Golding), plàtan, gingebre, llevat
EXTRACTE SEC PRIMITIU: 14˚ OG
COLOR: 53 EBC
TEMPS DE GUARDA: 4 setmanes
CAL.303 La belga
CAL.303
“Globus supra arvis bellum floccidus reddet, frumentum supra agris liberis crescet” (La bala es marceix sobre el camp de batalla, el gra creix sobre un camp lliure).
Una Double Strong Ale per recordar que els actuals camps d’ordi belgues creixen sobre antigues trinxeres. D’aroma suau i color rogenc, és aquesta una cervesa amb cos i forta, amb predomini del malt. Es poden notar tocs a caramel i herbes. Qui escull aquesta cervesa buscant l’estil d’abadia belga, no quedarà defraudat.
GRAU ALCOHÒLIC: 6,5 %
AMARGOR: 22 IBU
BALANÇ D’AMARGOR: 0,36 dolça
INGREDIENTS: Aigua, malt d’ordi (Pilsner, Cara Clair, Abbey), sucre candeale blanc, llúpol (Saaz) i llevat.
EXTRACTE SEC PRIMITIU: 16˚ OG
COLOR: 19 EBC
TEMPS DE GUARDA: 5 setmanes
NADALA És moment de celebrar
NADALA
Hem convertit una nadala en una cervesa per Nadal, feta per fruir al voltant de la taula amb les persones que més estimem, al caliu del foc o a dintre d’un local acollidor en aquests mesos tan especials. De color ambarí amb tocs rogencs. Aromàtica i dolça, el seu toc de canella combinarà amb el fred, els plats calents i els torrons d’aquestes festes.
GRAU ALCOHÒLIC: 6,3 %
AMARGOR: 25 IBU
BALANÇ D’AMARGOR: 0,4 lleugerament dolça
INGREDIENTS: Aigua, malt d’ordi (Pilsner, Pale Ale, Biscuit, Crystal, Abbey), llúpol (Saaz, Hallertauer), canella i llevat.
EXTRACTE SEC PRIMITIU: 15,9˚ OG
COLOR: 63 EBC
TEMPS DE GUARDA: 5 setmanes
Punts de venda
BARCELONA
Restaurant La Columna
Carrer Pintor Mir, 13-15 (Barcelona).
Sabors sorprenents, plats originals i molt bones cerveses, tot fa d’aquest restaurant un lloc ideal per gaudir de la bona taula.
CERDANYOLA
Setè Cel
Carrer Santa Maria, 23 (Cerdanyola).
Local emblemàtic de Cerdanyola on trobareu bones cerveses i bons vins.
The Coven
GRANOLLERS
Anònims
Carrer Miquel Ricomà, 57 (Granollers).
Restaurant amb cervesa artesana. Excel·lent combinació de cervesa i menjar, i a més un espai per llegir i pensar.
Hatman’s
Rauxa
Plaça Pau Casals, 8 (Granollers).
Còctels i menjars originals, i per descomptat bona birra artesana.
MARTORELLES
Bar Restaurante Caballero
Restaurant La Cirereta
Rostisseria el Joglar
MOLLET DEL VALLÈS
Bodega Segalés
Avda. Rafael casanovas, 56 (Mollet del Vallès).
Bodega especialitzada en la venta de vins i cervesa artesana.
Frankfurt xurreria Coll
Avda. Llibertat, 2 (Mollet del Vallès).
Frankfurt antic de Mollet on menjar bons entrepans i xurros.
La Marieta
Plaça de l’Església, 9 (Mollet del Vallès).
Restaurant típic català, que combina cuina tradicional i moderna, una àmplia selecció en un ambient acollidor i familiar.
MOLLET DEL VALLÈS
Hops
Plaça Prat de la Riba, 20 (Mollet del Vallès).
Gran varietat de cerveses artesanes nacionals i internacionals, amb una bona oferta culinària.
La Tomate Magique
Ronda Can Fàbregas, 18 (Mollet del Vallès).
Pizzes per emportar amb el sabor d’abans, feta al forn de llenya. També per a celíacs i pa rústic amb farina ecològica d’espelta de Gallecs.
MOLLET DEL VALLÈS
Analògic
Carrer Anselm Clavé, 11 (Mollet del Vallès).
Bar amb tapes espectaculars o per prendre quelcom tranquil·lament, en família, sol o acompanyat dels amics.
Brannigan’s Irish Pub
Rambla Pompeu Fabra, 7 (Mollet del Vallès).
Fusió entre pub irlandès i cocteleria. Bones opcions per dinar, sopar o picar i una terrassa ideal per els dies més càlids.
MOLLET DEL VALLÈS
Jordi Rebull Isern
Codigo 14
Plaça major, 6 (Mollet del Vallès).
Gastrobar amb una carta plena de sorpreses i originalitat, amb una bona relació qualitat-preu.
Aquilea
MONTMELÓ
El Rebost de la Rosa
Carrer Pompeu Fabra, 14 (Montmeló).
Aliments bàsics, rebosteria, vins i cerveses de artesanes, tot de proximitat i de la millor qualitat
PARETS DEL VALLÈS
La lo la
C/Monistrol, 3 (Parets del Vallès).
Tapes, entrepans i gran varietat de cerveses artesanes.
RIPOLLET
Gurri Taverna
Carrer de la Salut, 12 (Ripollet).
Mítica taverna de Ripollet. Local entranyable de cultura inquieta, molt bona birra i millor gent.
SANTA MARIA DE MARTORELLES
Casa Xesques
Plaça Joan Matons, 1 (Santa Maria de Martorelles).
DL-DV de 8 a 14 i de 17 a 20. DS-D de 8-14.
Tenda de queviures amb una gran varietat d’aliments i vins de proximitat.
SANT CUGAT
La Fem
Carrer Major, 31 (Sant Cugat)
Brewpub on podràs gaudir de vuit tiradors de cervesa de qualitat i proximitat, acompanyada de les millors hamburgueses i pintxos.
Tragaldabas
Carrer Valldoreix, 73 (Sant Cugat)
Gran varietat de cervesa artesana amb tapes i plats variats.
SANT FOST DE CAMPSENTELLES
Bar La Cúpula
Av. Prat de la Riba, 4 (Sant Fost de Campsentelles).
Popular bar ubicat a Sant Fost de Campsentelles amb bones racions i de bona qualitat. Varietat de espectacles, inclòs música en directe. Bon bar, tant per anar a esmorzar com per anar a dinar, o simplement prendre una copa a la terrassa.
Bar Restaurant Familiar
Carrer Sant Jeroni, 3 (Sant Fost de Campsentelles).
Menjar casolà, perfecte per esmorzar o menú de mig dia, i una molt bona relació qualitat preu.
SORT
Cafè Pessets
Avinguda dels Comptes de Pallars, 29 (Sort).
Combinació de bar, restaurant i botiga. Menjars elaborats amb matèries primeres de l’entorn. Un lloc per gaudir l’Slowfood-km0.
VALLDOREIX
General De Begudes
Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, 22 (Valldoreix).
Local de venda i distribució de begudes, amb bar, terrassa i zona chill-out molt agradable per la tarda nit.
Contacte
Si vols contactar amb nosaltres
Illa Cervesers, SL
Direcció: Carrer del Pi, 2. 08106 Santa Maria de Martorelles (Barcelona)
E-mail: illacervesers@hobac.cat
Tel.: +34 649 154 158
Bastard Red Baron
/in BASTARDA, CervesaTemporada, Cerveses /by IllaCervesersBastarda
/in BASTARDA, CervesaTemporada, Cerveses /by IllaCervesers